Informatie en advies wijnrek-zaak.nl

 
 

1. Introductie

Waarom is een goed wijnrek een Must voor elke wijnliefhebber? Wijnen dienen in een horizontale positie bewaard te worden, om oxidatie van de wijn te voorkomen. Een veelgemaakte beginnersfout is dan ook de fles verticaal bewaren. De kurk van de fles blijft op deze manier niet vochtig en er zal langzaam zuurstof in de fles komen, tot het punt dat de wijn zijn fijne smaak verliest en zuur wordt. Ontzettend vervelend natuurlijk, u trekt 's avonds tijdens een gezellig diner met vrienden de fles wijn open, die u voor deze speciale gelegenheid heeft bewaard, en de wijn blijkt een ontzettend verzuurd te zijn, een flinke domper.. Om dit te voorkomen is een goed wijnrek onmisbaar, de flessen kunnen horizontaal worden gestald en de luchtstroom tussen de wijnen is bij de echt kwalitatief wijnrekken ook altijd goed verzorgd. Zo kunt u de wijnen met een gerust hart jaren in het wijnrek laten liggen. En een bijkomend voordeel waar u veel plezier aan zult beleven is het feit dat de wijnen eerder beter dan slechter worden naarmate de tijd verstrijkt. Geweldig!

Veel van onze klanten hebben een wijncollectie die langzaam maar zeker vraagt om serieus genomen te worden in de vorm van een wijnrek. Er worden tijdens verjaardagen, feesten en partijen veel wijnen cadeau gedaan en het is niet ongebruikelijk dat er na loop van tijd een flink overschot aan wijn ontstaat. Of u bent een liefhebber en haalt om de zoveel tijd de nodige doosjes wijn in huis die een plekje moeten krijgen. Een uitstekende oplossing voor dit probleem is dan een wijnrek. Een wijnrek ik een ideale investering, omdat het jaren mee gaat, er geen betere manier is om uw wijnen te bewaren en het ziet er ook nog eens ontzettend stijlvol uit.

Wijnrek van VintageView

2. Wijnrekken: design en functionaliteit

Wijnrekken zijn er in alle soorten, maten, materialen en kleuren. U weet waarschijnlijk al redelijk waar u naar op zoek bent, toch wil ik u nog even op de hoogte brengen van de verschillende mogelijkheden. Er zijn twee uitersten in de wereld van de wijnrekken. De ene kant richt zich volledig op design en de andere kan is enkel gericht op functionaliteit. De wijnliefhebbers van wijnrek-zaak.nl hebben voor u een selectie gemaakt van de wijnrekken die in beide onderdelen, dus zowel design als functionaliteit hoog scoren. En daarbij ook kwalitatief van hoogwaardige kwaliteit zijn. Op deze manier willen wij van toegevoegde waarde zijn voor de wijnliefhebber op zoek naar een wijnrek.

Welke mogelijkheden zijn er? U kunt kiezen uit één van de prachtige design wijnrekken zoals de Zack Alto, maar ook uit zeer functionele wijnrekken die de wijnen in de ideale positie bewaren en waar veel aandacht besteed wordt aan het display van de labels, zoals de VintageView WS31-K. Ook zijn er verschillende modellen die u kunt uitbreiden naarmate uw wijncollectie groeit, zoals de Koziol Set-Up. Naast wijnrekken bieden wij ook verschillende wijnfleshouders aan. Wijnfleshouders zijn gemaakt om een enkele wijn te houden, die geplaatst kan worden op tafel en waarmee de wijn soms ook geschonken kan worden, zoals de sierlijke Zack Cunea.

3. Welk wijnrek is geschikt voor mij?

Welk wijnrek geschikt voor u is, is natuurlijk totaal afhankelijk van de wensen die u heeft. Bent u op zoek naar een wijnrek dat perfect past in uw moderne keuken, zoekt u een speelse manier om wijnen te bewaren in de woonkamer of wilt u een mooi wijnopbergsysteem voor in de kelder. Voor elke situatie wat wils. De collectie van wijnrek-zaak is zo samengesteld dat we voor nagenoeg alle gangbare wensen een mooi wijnrek kunnen aanbieden. Het brede assortiment is in staat om in nagenoeg alle wensen te voorzien en wij helpen u een wijnrek te vinden dat echt bij uw wensen past. Wij hebben dan ook het grootste assortiment van wijnrekken in Nederland. Mocht u er toch niet uit komen, dan is er altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen voor een advies op maat. U kunt ons bellen, mailen of stel u vraag via de chat.

4. De laatste ontwikkelingen volgen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkeling op het gebied van wijnrekken en de opslag van wijn, dan wijs ik u op ons nieuwsportaal. Hier kunt u de laatste ontwikkelingen volgen en wij houden u ook up-to-date betreffende de ontwikkelingen van onze website en de laatste modellen die zijn toegevoegd.

Heeft u advies nodig?

Heeft u advies nodig?

Mail ons: service[at]zaak-shops.nl

Onze klantenservice is momenteel

(geopend op werkdagen van 9:00 - 17:00)